-
Поділіться з друзями! 
🔊
Бумбокс і Жадан — Правда

Ковердейл жорстко відповів своїм критикам

Ковердейл жорстко відповів своїм критикам
27.05.2015 4820
Нещодавно Девіда Ковердейла запитали, чи бачив він, скільки негативних відгуків отримав цьогорічний альбом "The Purple Album". На що вокаліст відповів, що бачив, звичайно, але кількість проданих копій говорить сама за себе. Також Девід додав, що ніколи не робив музику для тих, хто ненавидить. Ось, що сказав Девід у інтерв’ю журналу Classic Rock:
 
Навіть якщо хтось розробить ліки від раку, знайдуться ті, хто будуть ненавидіти цю людину. У моєму житті немає місця для ненависників. Вони все одно ніколи не куплять мої записи або квиток на концерт. Так з якої радості я повинен про них говорити? Вони сидять вдома, юзают вай-фай матусі... Я їм нічого не винен. Їхня думка для мене нічого не значить. Я говорю з вами з дуже гарного будинку з видом на озеро Тахо. Мені 63, я планую світовий тур, квитки розлітаються як гарячі пиріжки... Шанси не на користь ненависників. Вони витрачають свою жовч даремно.
 
І додав, що ніколи не робить того, в що не вірить, а зараз-то вже може собі дозволити робити те, що подобається. І перш, ніж писати свій непотріб, деякі клоуни нехай краще подумають, що конкретно вони самі встигли зробити у своєму житті. Подумають... і втечуть нафіг в свої спальні.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я люблю свою роботу, граю у софтбол та круто проводжу час. Все набагато краще, ніж 25 років тому. James Hetfield Metallica

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом