-
Поділіться з друзями! 
🔊
Без Обмежень — Героям

Оззі Осборн розповів про свій діагноз

Оззі Осборн розповів про свій діагноз
22.01.2020 3915
У Оззі діагностовано хворобу Паркінсона. Такою новиною подружжя Осборнів приголомшило під час візиту до шоу Good Morning America. Останні півтора року для Оззі взагалі були непростими. Тепер він поділився своїми почуттями.
 
Я вийшов з робочого класу — і ненавиджу підводити людей. Ненавиджу не працювати. Коли я бачу, що моя дружина йде на роботу, мої діти йдуть на роботу, всі намагаються мені допомогти, а я не можу зробити свій внесок в сім'ю — це спантеличує. До біса все це! Мені значно краще, ніж було торік. Ось тоді я справді був шокований. 
 
Шерон Осборн додала, що видів цієї хвороби безліч — і що це не є смертним вироком. Та все ж нерви в тілі людини поводяться по-іншому. Якийсь день може бути хорошим, а інший — вкрай тяжким. 
 
Оззі подякував за шалену підтримку, яку йому висловили фани по всьому світу. 
 
Нагадаємо, 21 лютого вийде альбом Ordinary Man, також чекаємо на документальну стрічку Biography: The Nine Lives Of Ozzy, а на сцену Осборн повернеться 27 травня. 

OZZY OSBOURNE - Under The Graveyard 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я вірю, що єдиний спосіб для людства врятуватись – це колонізувати космос. Із Землею ми явно перегнули палку – для неї все скінчено. Ace Frehley Kiss

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом