-
Поділіться з друзями! 
🔊
Red Hot Chili Peppers — Around The World

Tool випустили довгоочікуваний альбом Fear Inoculum

Tool випустили довгоочікуваний альбом Fear Inoculum
02.09.2019 3898
Фото: youtube.com
Після 13-ти років очікування фанів, Tool  все ж випустили альбом, який має називу Fear Inoculum. В альбомі всього 7 треків, і при цьому хронометраж всього матеріалу — 85 хвилин (це максимум для формату CD). А в цифровій версії альбом доповнять трьома бонус-треками. За словами музикантів, концепція та історія написаний альбому пов'язані з цифрою 7. Ось що говорить гітарист Адам Джонс про низку збігів, яку вони спостерігали:
 
Я зробив знімок, що вказує на цифру сім, під час запису. І багато ріфів, які були у нас з Джастіном, мали розмір семи долей. Коли ми закінчили, я сказав хлопцям: Думаю, ми повинні назвати альбом Volume 7. Потім Мейнард розповів мені про цілу концепції, пов'язаної з числом 7, яка була у нього. І ми все вирішили, що це все дуже дивно.
 
Нагадаємо, попередній альбом, 10,000 Days, гурт випустив в 2006-му. Він приніс Tool третю в їх історії Греммі — в категорії Best Recording Package.
 
Щодо нового альбому, то вын вже почав збирати титул.  Заголовний трек, який ми слухаємо, став найтривалішою піснею, коли-небудь потрапляла в Billboard Hot 100.
 

Tool — Fear Inoculum

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Одного разу я зфальшивив, бо задивився на класні груди якоїсь білявки. Але скільки емоцій було в тій фальшивій ноті! Joe Elliott Def Leppard

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом