-
Поділіться з друзями! 
🔊
Скрябін — Пусти мене

Еліс Купер знявся у кліпі Кейна Робертса

Еліс Купер знявся у кліпі Кейна Робертса
01.02.2019 3912
Фото: youtube.com
В ранковому шоу [КАМТУГЕЗА] ми вже розповідали про те, що Еліс Купер записався в альбомі свого гітариста Кейна Робертса. А тепер вони випустили і відео до пісні Beginning Of The End.
 
До Кейна приєднався чудовий гостьовий склад — Ніта Страусс, Аояма Хідекі (барабанщик Babymetal), і багато інших і працювали над цим аж три роки.
 
Сам Робертс, крім співпраці з Купером, відомий своїми розмірами та гітарою у вигляді автомата. Все це можна побачити в кліпі, де все б'ються, корчать страшні пики, і взагалі влаштовують розбірки в ангарі. З приводу цієї пісні Кейн каже:
 
Еліс Купер... Що сказати. Жодна людина так не випалювала землю, як мій колишній бос. Коли я приступив до запису, то зрозумів: мені потрібно, щоб Еліс заспівав зі мною дуетом. Не один рядок! Не інтро! А всю пісню! І я просто чекав, коли він зможе приїхати. Мені пощастило.
 
Kane Roberts — Beginning Of The End feat. Alice Cooper & Alissa White-Gluz

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Ви вважаєте, рок можна чимось вбити? Якщо всі ці Інтернети, Плейстейшени та соплива індустрія музики для 8-ми річних недорослів цього досі не зробила – то рок вже буде жити вічно! Pete Agnew Nazareth

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом