-
Поділіться з друзями! 
🔊
AC/DC | Bon Scott — Touch Too Much

Гурт OVAND GRIM презентували пісню "Ксю"

Гурт OVAND GRIM презентували пісню
06.06.2018 3754
Фото: youtube.com
Пісня присвячена пам'яті десантників 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та екіпажу Іл-76, збитого при посадці в аеропорту "Луганськ" 14 червня 2014 року. Сюжет пісні "Ксю" розповідає історію кохання двох людей, яких назавжди розлучила війна. Ксю – це ім'я дівчини, нареченої десантника, героїні історії з Закарпаття.

Робота над записом пісні тривала з квітня 2017 року, а зйомки кліпу розпочались у вересні 2017 року в Ужгороді і закінчились у березні 2018 року в Києві. Головну жіночу роль виконала Міс Мукачево 2012, акторка Тетяна Шавкова. Фронтмен OVAND GRIM Віталій Олексієнко:

Ця пісня і кліп не про війну, а в першу чергу про людину на війні. Бо тільки людина та її життя є найдорожчим що може бути. І ми показуємо не якийсь окремий героїчний подвиг солдата, а скоріше самого солдата показуємо людиною. Просто людиною. Яка відчуває, яка живе і яка кохає. Не зважаючи на усе і всупереч всьому.

В організації зйомок творчій групі допомагали ветерани АТО, волонтери та люди, для яких є важливим вшанування пам’яті полеглих за Україну.

OVAND GRIM — Ксю

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Першим інструментом, який винайшли люди, був барабан! Тому що люди хотіли якось відновити перший звук, який вони почули в своєму житті – стук серця матері. Rick Savage Def Leppard

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом