-
Поділіться з друзями! 
🔊
Pink Floyd — Hey You

Українські артисти записали благодіний сингл "Живий"

Українські артисти записали благодіний сингл
19.02.2020 4893
"Живий" — пісня, що схожа на гiмн незламностi, присвячений нашим захисникам і тим, хто шість років працює на межі можливостей. Вона про найбільшу цінність нашого часу, про життя і про нашу відповідальність.
 
 "Живий" — це благодiйний проект, створений командою #НаШапку, гуртом SWIFT студією ФДР та продакшн студією Віктора Придувалова Re.Evolution. До проекту долучилися  вiдомі українські музиканти: Едуард Приступа (Діля), Сергiй Кузін, Юрко Юрченко (Юркеш), Марiя Бурмака, і актор та співак Роман Мацюта.
 
Музиканти закликають усiх небайдужих перераховувати кошти на потреби паліативних хворих, підопічних фонду, бо кожна людина має право на гідне життя, і жодна хвороба не повинна стати на заваді цьому.  Всі кошти від завантаження треку "Живий" надійдуть до фонду СВОЇ та будуть спрямовані на підтримку  невиліковно хворих людей. Соня Сотник, яка реалізує проект #НаШапку вже чотири роки, каже:
 
Ця пiсня виявилась дуже про нас. Про тих, хто потребує допомоги і хто постійно нам допомагає. Про тих, хто залишився і залишається живим в усіх сенсах цього слова. Я написала друзям — і ось ми вже на студії ФДР записуємо її разом, а Віктор Придувалов з командою знімає хроніку подій.
 
Дивіться кліп та допомагайте фонду "СВОЇ" за посиланням: svoyi.com.ua/uk/nashapku
 
Люди, які від щирого серця  працювали над відео "Живий":
 
Гурт SWIFT: Дмитро Щасний – вокал, Антон Крюков – гітара, Євген Терлецький – гітара, Олександр Сітало – бас, Максим Мельник – барабани, Едуард Приступа (Діля), Марія Бурмака, Роман Мацюта, Юрко Юрченко (Юркеш), Сергій Кузін. 
Запис і зведення: Ярослав Вільчик (ФДР)
Режисер: Віктор Придувалов
Оператори: Євген Креденцер, Олександр Кулак, Роман Данильченко
Продюсер: Соня Сотник
Виконавчі продюсери: Віктор Сема, Олена Божко
Режисер монтажу: Олександр Кулак
Інженер монтажу: Ігор Рак
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Якщо хочете дати в зуби якомусь маститому авторитету – бийте обома ногами. Keith Richards Rolling Stones

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом