-
Поділіться з друзями! 
🔊
Антитіла — Маямі

Rock 'N Roll #НаШапку

Rock 'N Roll #НаШапку
19.12.2019 3912
Ми всі чекаємо на Різдвяне диво, але більшість з нас знає, що краще це чудо створити своїми руками. "Rock 'N Roll #НаШапку" — різдвяний благодійний аукціон на честь 10-тої річниці шоу [КАМТУГЕЗА].
 
За 10 років у наших приватних колекціях, та у музеї Radio ROKS зібралося багато цінних експонатів, які колись принесли радість нам і повинні принести радість іншим. І не тільки радість, а ще й подарувати життя.
 
Благодійний аукціон "Rock 'N Roll #НаШапку" закінчиться 25 грудня о 12:00. До цього часу, ви можете зробити свої ставки і придбати собі на Різдво подарунок, кошти від якого допоможуть нам у підтримці паліативних хворих, підопічних фонду СВОЇ. Долучайтеся і запрошуйте друзів. 
 
Після 25 грудня, якщо Ваша ставка була найбільшою, ви перераховуєте суму на картку фонду. Приват: 5169 3305 1748 5634 (Кошкіна Ірина) а ми відправимо вам лот Новою Поштою.
 
Ваша Соня Сотник.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Насправді, гроші не такі вже й важливі. Маєте ви їх або не маєте. Або маєте ви одежу, чи ні... Кінець кінцем ви залишаєтесь сам із собою. Без нічого. Billy Idol

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом