Святковий випуск ROKS-Кухні до Дня Незалежності України!
Готуємо патріотичні коктейлі для відзначення головного свята нашої країни.
Інгредієнти:
– горілка — 100 мл
– апельсиновий сік — 50 мл
– цукровий сироп — 50 мл
– сироп «Блю Кюрасао» — 20 мл
– апельсин — 2 шматочки
Приготування:
1. Змішуємо 50 мл горілки з сиропом «Блю Кюрасао», додаємо 50 мл негазованої води та ретельно перемішуємо.
2. Змішуємо 50 мл горілки з апельсиновим сіком та цукровим сиропом та ретельно перемішуємо.
3. Наливаємо нижнім шаром жовтий сироп та обережно наливаємо верхнім шаром блакитний сироп за допомогою барної ложки.
4. Прикрашаємо шматочком апельсину.
Слава Україні!