-
Поділіться з друзями! 
🔊
Scorpions — When The Smoke Is Going Down

ROKS-Кухня №4 — маринуємо м'ясо для шашлика

10.08.2016   3989
Нещодавно пройшов традиційний ROKS-пікнік, який організовують та проводять слухачі Радіо РОКС. Сергій Подвеза побував на ньому, і в цьому випуску допомагає підготуватись до наступного пікніка, просто та смачно замаринувавши м'ясо для шашлика.


Інгредієнти:
- свинячий ошийок — 3 кг
- ріпчата цибуля — 1 кг
- грузинська аджика — 50 г
- мінеральна вода — 1 л
- кінза — 1 пучок
- сіль — за смаком
 
Приготування:
1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками.
2. Ріжемо більшу частину цибулі півкільцями.
3. Цибулю підсолюємо та гарненько мнемо.
4. Додаємо до м'яса цибулю, грузинську аджику, порвану кінзу, злегка підсолюємо.
6. Залишок цибулі ріжемо великими кільцями.
7. Додаємо в мариноване м'ясо мінеральну воду, ретельно перемішуємо.
8. Ховаємо кільця цибулі між шматочками м'яса
9. Маринуємо не менше 2-х годин
 
Смачного шашлика!

Поділіться цим дописом з друзями!

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я слухаю сучасний рок тільки тому, що мій 13-ти річний син вмикає його на весь будинок. Udo Dirkschneider Accept

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом