-
Поділіться з друзями! 
🔊
Nirvana — Smells Like Teen Spirit

День козака

Акція тривала з 18.08.2015 по 11.09.2015
Ігор, Миколаїв
906
Миколаївська козацька громада.
В Миколаєві, в межах міжнародної науково-практичній конференції «Національні бойові культури в контексті світової цивілізації. Феномен» відбулася міська конференція «Традиційна бойова культура України
та її розвиток в Миколаївській області». Учасників щиро приймали у Краєзнавчому музеї «Старофлотські казарми».
Розпочав конференцію у прямому зв’язку президент всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська федерація СПАС” Олександр Притула, який розповів про головну мету міжнародної конференції у Запоріжжі.
На далі виступав Голова Козацької Ради отаманів Миколаївської області Сергій Щербаков зі звітом про конференцію, а також з доповіддю на тему: «Козацький Грай, як ігрова методика патріотичного виховання молоді на підґрунті козацьких бойових традицій»
На конференції були присутні представник вищих навчальних закладів Миколаєва та громадських об’єднань.
За внесок у розвиток традиційної бойової культури України були нагороджені Щербаков Сергій , Сенкевич Олександр, Параскун Сергій , Плужник Олександр та інші.
Подяки вручив Голова Миколаївської обласної організації ТСО України Пустоляков Олександр Дмитрович.
Гості конференції побачили відео доклади учасників про деякі напрямки бойових мистецтв, які вже багато років розвиває козацька громада Миколаївщини.
У результаті бурхливого обговорення озвучених пропозицій було прийнято рішення про звернення до депутатського корпусу з пропозицією оказати підтримку з визнанням традиційної бойової культури України та зверненням до Верховної Ради України.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Ми не якісь особливі від того, що наша музика популярна. Це просто везіння, що те, що ми граємо подобається публіці... Bon Scott AC/DC

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом