-
Поділіться з друзями! 
🔊
James Hatfield | Metallica — Nothing Else Matters

Брюс Дікінсон майже подолав рак

Брюс Дікінсон майже подолав рак
26.02.2015 3102
Днями Iron Maiden опублікували офіційну заяву, в якому відзвітували про стан фронтмена. У заяві зазначено, що проблема виявилася ще в грудні - невелика ракова пухлина на задній частині язика, проти якої і були спрямовані зусилля лікарів останнім часом. Ось цитата із заяви:
 
"Вчора він завершив семитижневий курс хіміотерапії та радіотерапії. Оскільки пухлина, на щастя, була виявлена ​​на ранній стадії, лікарі дають надзвичайно оптимістичний прогноз. Очікується, що Брюс повністю позбавиться від раку не пізніше кінця травня. Потім йому буде потрібно ще кілька місяців, щоб заново набрати форму. Ну а поки ми просимо вас про терпіння, розуміння та повагу до особистого простору Брюса і його сім'ї, а в кінці травня ми повідомимо вам про останні новини. З урахуванням обставин, Брюс відчуває себе дуже добре, і вся наша команда налаштована дуже позитивно."
 
В даний час Iron Maiden закінчують роботу над 16-м студійником, який обіцяють випустити до кінця року.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Немає нічого гіршого, ніж перебувати з людьми, які думають однаково, говорять однаково та спрямовані в один бік. Це схоже на затхле повітря. Alex Van Halen Van Halen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом