-
Поділіться з друзями! 
🔊
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

Еліс Купер: рок-гурти більше не можуть шокувати публіку

Еліс Купер: рок-гурти більше не можуть шокувати публіку
16.08.2016 3889
В інтерв'ю виданню WA Today Еліс Купер зізнався, що, на його думку, рок-групи більше не можуть шокувати аудиторію.
 
Коли є ІДІЛ, коли люди стріляють в поліцейських, коли поліцейські стріляють в темношкірих - зараз CNN шокує набагато більше, ніж Роб Зомбі, або Мерилін Менсон, або Еліс Купер.
 
Сам Купер в 70-х роках шокував публіку тим, що на його виступах з'являлися гільйотини, безголові дитячі ляльки та манекени, навіть танцюючі зуби. Однак зараз він вважає, що реальні події жахають набагато більше, ніж те, що він міг робити на сцені.
 
Було легко шокувати публіку в 70-х. Легко. Тому що було набагато безпечніше. Зараз, коли є Інтернет, дійсно неможливо шокувати аудиторію. Подивіться, хтось просто вбив 50 осіб в гей-барі. Ось це шокує мене.
 
Не так давно Еліс Купер опублікував маніфест, в якому оголосив, що збирається балотуватися на пост наступного прем'єр-міністра Великобританії, а також на посаду президента США. У своєму зверненні шок-рокер стверджує, що зможе подбати про повсякденні проблеми звичайних людей по всьому світі.
Джерело

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Рок – це антитеза політиці. Рок ніколи не ляже з політикою в ліжко. Тому, замість роздумів про політику, врубіть на всю міць Rolling Stones... або, на худий край, - мене! Alice Cooper

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом