-
Поділіться з друзями! 
🔊
Europe — Carrie

Джеймс Хетфілд розповів про сайд-проекти

Джеймс Хетфілд розповів про сайд-проекти
16.12.2015 3828
Поки багато рокерів розповідають про те, як сайд-проекти освіжають їх музичні погляди, Джеймс Хетфілд стверджує зворотне. Мовляв, нема чого розпорошуватися, особливо кістяку гурту. Днями він виклав свій погляд на питання в одному з інтерв'ю. Фронтмена запитали, що він думає про хоррор-проект Кірка Хеммета і хобі-документаліста Роберта Трухільо. На що Хетфілд відповів, що, якщо хтось займається чимось, крім групи, то це зменшує силу Металіки, цитата:
 
Я завжди так думав. Тобто, сайд-проекти - це нормально, але я і Ларс - не повинні цього робити. Ми засновники. Металіка - наш основний проект, наш сайд-проект, наша справа 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Це не означає, що я не хочу пробувати щось інше - фотографію, аудіокниги, і т.д. Просто я хочу це додавати це в свій список, але не віднімати у Металіки.
 
При цьому Хетфілд не розписувався за Ульріха, але припускав, що думка барабанщика схоже з його власним. Все-таки у колег-засновників було достатньо часу для обговорення цього питання. І підсумував: він і Ларс - на чолі банди, рулять процесом і присвячують групі більшу частину своїх зусиль, а інших це влаштовує.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Люди хочуть, щоб я залишався таким, як був у 69-му. Бо разом зі мною іде їх молодість. – З їх боку це дуже егоїстично... але я їх розумію... Mick Jagger Rolling Stones

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом