-
Поділіться з друзями! 
🔊
Kiss — I Love It Loud

Новий гітарист Megadeth поділився першими враженнями

Новий гітарист Megadeth поділився першими враженнями
30.07.2015 2328
Кіко Лоурейро радий працювати з Мастейном, Еллефсон і Крісом Адлером, але йому важкувато розриватися на два колективи. Доводиться працювати як би у дві зміни - з групою Angra і Megadeth. І, навіть перебуваючи в турі з Angra, вчити старі треки Megadeth. Але Кіко не здається, а навпаки, радіє новому досвіду:
 
Це велика група, прекрасна музика, і дивовижна можливість. У Megadeth завжди були чудові гітаристи: Кріс Поланд, Марті Фрідман, Кріс Бродерік... Для мене велика честь бути частиною цієї спадщини!
 
Бразилець Кіко Лоурейро прийшов у Megadeth на заміну Бродеріку в цьому році. До речі, буквально днями група опублікувала трекліст майбутньої платівки - там 15 треків, включаючи 2 кавер-версії.
 
До речі, Кіко опублікував ролик, в якому він репетирує разом зі своєю маленькою дочкою. Точніше, сам-то репетирує, а нащадок знущається над клавішами і кривляється в об'єктив:
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

В моєму віці ні про яке «зупинитись» не може бути й мови! Бо якщо я зупинюсь, то побігти знову вже не вистачить сил. Alex Van Halen Van Halen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом