-
Поділіться з друзями! 
🔊
AC/DC — Who Made Who

У Nazareth не склалося з новим вокалістом

У Nazareth не склалося з новим вокалістом
20.01.2015 2198
Вокаліст Лінтон Осборн, який позаторік спробував замінити Дена Маккаферті, оголосив про свій вихід з Nazareth.
 
Минулого тижня з'явилося повідомлення про те, що Nazareth скасовують тур по Великобританії - у Лінтона проблеми з горлом. І не вперше. У грудні (з цієї ж причини) група вже викреслювала концерти із свого календаря - з наміром відновити їх пізніше. Тоді музиканти оголосили, що стан здоров'я Лінтона не дозволяє йому виступати на належному рівні, а лікарі наполягали на тому, що для відновлення вокалісту необхідний відпочинок. Але і він не особливо допоміг.

Так що Лінтон Осборн опублікував наступну заяву:
Я більше не є учасником Nazareth. Це не спрацювало ні для групи, ні для мене. Хотів би подякувати Піту, Джиммі та Лі за цей шанс. Також дякую Дену за його підтримку і схвалення. Ну а найбільше я хотів би подякувати фанам - ви, хлопці, особливі, і завдяки вам все це мало сенс. Сподіваюсь побачити вас в майбутньому на одному зі своїх концертів. Також хочу побажати моєму наступнику всього найкращого, а Nazareth - фантастичного 2015 і наступних років.
 
Нагадаємо, минулого літа Лінтон повідомляв, що надалі планує творити з екс-гітаристом Nazareth Менні Чарльтоном. І, судячи з його відповідей на запитання шанувальників, зараз він лікує своє горло в передчутті цієї співпраці. За рік з Nazareth Лінтон не встиг зробити жодного запису. Група поки офіційних коментарів не дає і ім'я нового вокаліста не анонсує.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Знайти хорошу банду, це як знайти хорошу дружину. Доводиться довгенько попотіти, доки не з‘явиться САМЕ ВОНО! Ace Frehley Kiss

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом