-
Поділіться з друзями! 
🔊
The Offspring — Defy You

Пол Стенлі відкинув ідею воз'єднання KISS

Пол Стенлі відкинув ідею воз'єднання KISS
20.03.2015 3172
Пол Стенлі сказав, що виступити на одній сцені з колишніми одногрупниками Пітером Кріссом і Ейсом Фрейлі - все одно що провести ніч з колишньою дружиною. Нагадаємо, на торішній церемонії введення в Зал слави рок-н-ролу всі сподівалися на виступ Kiss в оригінальному складі, але максимум, що отримали - побачили їх поруч на сцені під час виголошення промов. А недавно Стенлі ще раз пояснив абсурдність і неможливість об'єднання:
 
Я насолоджувався минулорічною церемонією в збоченій формі. Це була приголомшлива ніч, але грати з ними я ні за що не буду. Чесно кажучи, я занадто пишаюся тим, що роблю зараз, щоб створювати для когось ностальгічні подарунки. Вихід на сцену разом з Ейсом і Пітером був цікавим моментом, сюрреалістичним моментом, продовження якого я б не хотів. Перед церемонією мене запитали, чи міг би я виступити з оригінальним складом хоча б заради цього вечора? На що я відповів: як щодо провести ніч з колишньою дружиною? Сенс-то в чому?

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Запис музики – це найнудніше діло в світі! А от кожен мій концерт – це справжня пригода! Я люблю рок, коли він живий! Ian Gillan Deep Purple

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом