-
Поділіться з друзями! 
🔊
Бумбокс — Поліна

Допоможи армії та спи спокійно!

Допоможи армії та спи спокійно!
23.05.2017 4927
Фонд "Повернись Живим", що вже три роки допомагає українським солдатам на сході України, 22 травня презентував спеціальний безкоштовний мобільний додаток-будильник Wake Up, який допоможе усім небайдужим громадянам фінансово підтримати армію України. Після встановлення та налаштування будильника він щоранку будитиме користувача, а якщо той вирішить "ще трошки полежати", кожну хвилину перераховуватиме гроші з рахунку користувача на потреби української армії. Таким чином у кожного громадянина є дуже проста можливість віддячити солдатам за свій мирний сон. Гасло додатку — допоможи армії та спи спокійно.
 
Рінгтоном будильника стала пісня Колискова на слова Сергія Жадана, яку виконали Саша Кольцова з гурту Крихітка та Олег Каданов з гурту Лінія Маннергейма.
 
Завантажуйте додаток для iOS та для Android, а також дізнавайтеся подробиці на сторінці фонду у Facebook та на офіційному сайті додатку.
 

Презентація мобільного додатку

 

Лiнiя Маннергейма та Саша Кольцова — Колискова

Інструкція з використання

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Найвища свобода – мати можливість впливати на реальність, яка тебе оточує та змінювати її, а не підкорятись обставинам. Mark Knopfler Dire Straits

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом